Міжнародний інститут практичної психології

Новини

Перша практична гештальт-конференція Міжнародного інституту практичної психології «КОМПЕТЕНЦІЇ МАЙСТЕРНОСТІ»

20 червня 2024

Гештальт-конференція «Компетенції майстерності»​

16 червня 2024 року відбулася Перша конференція МІПП. Ми обрали тему, актуальну для багатьох, хто цікавиться темою професійного зростання: «Компетенції майстерності».

Конференція була присвячена різним аспектам професійного та особистісного розвитку, акцентуючи увагу на навичках і уміннях, які потрібні для досягнення високого рівня майстерності в гештальт-психології. Адже бути професіоналом — це не лише велика праця та залученість, але й перебування у професійній спільноті, у полі професійного спілкування.

8 спікерів, 8 цікавих та глибоких тем, більше 16 годин цінного спілкування та розвитку.

Щиро вдячні нашим спікерам, які професійно й щиро ділилися знаннями та досвідом.

Дякуємо учасникам за прагнення до розвитку та самовдосконалення – ви надихаєте нас на нові цікаві події.

«Реальність перевершила мої очікування!»
«Багато корисної, професійної теорії і практики»
«Сподобалась структура, організація, атмосфера професійного кола, неймовірні спікери, можливість практикувати та усвідомлювати» – це маленька частинка відгуків, які лишили після конференції учасники.

Наша чудова команда вже почала готуватися до наступної конференції, яка відбудеться у січні 2025 року. Слідкуйте за новинами!

Відтворити відео про Тетяна Балан

20 листопада 2023

Головний тренер і ведуча курсу Тетяна Балан

про курс “Я – практичний психолог”

11-12 листопада 2023

«Іншість»​

11-12 листопада відбулася V Міжнародна онлайн-конференція «Іншість». Два дні світові зірки коучингу, оргконсультування та терапії у гештальт-підході ділилися досвідом та інструментами. Про приналежність та універсальність на майстер-класі «Інакшість» розповіла головний тренер, керівник МІПП, Тетяна Балан.

Учасники досліджували свою зграю, свою іншість, взаємодію з іншістю іншого. Бути близько один до одного, і у той же час не втрачати своєї унікальності – усвідомлення, які вони взяли з собою у життя.

Це була емоційна, душевна та професійна зустріч.

11 вересня 2023

Афіша осіннього сезону 2023

Афіша осіннього сезону 2023

2 липня 2023

1 липня 2023 відбулося офіційне відкриття інституту

1 липня – особливий день. Міжнародний інститут практичної психології офіційно відкрився! Урочите відкриття, на яке були запрошені викладачі, партнери, команда та студенти проєктів, проходило онлайн. Загалом зібралося 70 осіб. Це була приємна, чуттєва та святкова зустріч для всіх нас.

Це був час присутності та визнання того, що ми можемо рухатися вперед. Рік підготовки був непростим. Він став особливим тренінгом для нас, який ми пройшли.

Для мене було важливим розповісти про внесок кожного з нашої команди. 13 фахівців у різних напрямках об’єднали свої знання, енергію, думки, щоб створити потужний та масштабний проект про людей і для людей.

В інституті є свої цінності, які завжди були в наших проєктах і підтримують культуру реалізації. Серед них – актуальність, системність, економічність та інноваційність.

Попереду на мене, команду, студентів, тренерів і партнерів чекає багато роботи. Коли мрії переводиш у кроки, це особлива стратегія буття. Планувати і реалізовувати – це різні за силою стратегії.

Сьогодні головним є бажання співпрацювати, йти вперед, розвиватися і долати.

Я вітаю всіх нас!

Директор/Головний тренер #міпп Тетяна Балан

15 червня 2023

Старт 1 ступеня Гештальт-підходу

15 – 17 серпня – старт курсу «Я практичний психолог» 1-го ступеня гештальт-підходу. Прийняти участь може кожна людина, яка цікавиться психологією.
Ведуча курсу – головний тренер інституту Тетяна Балан. Ознайомитися з програмою та залишити заявку можна тут.

1 ступінь гештальт-підходу

15 червня 2023

Gestalt conference Madrid | 21-24 вересня 2023

Готуємося прийняти участь у 14-й КОНФЕРЕНЦІЇ EAGT GESTALT, яка відбудеться у Мадриді 21-24 вересня 2023 року. Ця масштабна подія у психологічному просторі присвячена подоланню нових патологій та змін, які відбуваються у нашій внутрішній та зовнішній структурі. 

Тетяна Балан, головний тренер МІПП, проведе майстер-клас на тему “Хаос і порядок як частина організаційної культури в період гострої кризи”.

Ми обов’язково зробимо для вас короткий відеозвіт про захід і публікацію з тезами майстер-класу. 

15 червня 2023

«Організаційне консультування у гештальт-підході»

Восени відкриваємо нову спеціалізацію «Організаційне консультування у гештальт-підході».
Спеціалізація буде цікава та актуальна:
• для керівників,
• власників бізнесу,
• HR-менеджерів,
• спеціалістів із розвитку організацій,
• внутрішніх тренерів,
• корпоративних психологів,
• гештальт-терапевтів, які працюють з організаціями.
Незабаром буде відкрито реєстрацію. Ознайомитися з програмою можна тут.

1 ступінь гештальт-підходу

15 червня 2023

1 липня 2023 відкриття інституту

Запрошуємо на офіційне відкриття Міжнародного інституту практичної психології, яке відбудеться 1 липня о 9:00.
Захід проходитиме в онлайн-форматі на платформі zoom, щоб студенти, партнери, колеги, які знаходяться в різних країнах, мали можливість долучитися.
Серце інституту б’ється в Україні, у героїчному місті Харкові. Там і зародилася ідея його створення, до якої команда йшла майже 20 років.
Ми віримо, що попереду у наших студентів багато цікавих освітніх подій, які дозволять реалізувати потенціал і втілити свої мрії.

Щоб звʼязатися з нами

Заповніть форму

Polling Form (#1)
Натискаючи кнопку “Відправити” Ви підтверджуєте свою згоду на збір, обробку та зберігання Ваших персональних даних, які Ви надаєте через форму на нашому веб-сайті, відповідно до нашої політики конфіденційності.